Once you go black, you never go back…. (bare rolig det handler om yoga)

“Once you go black, you never go back ” og det mener jeg! – når det handler om yogamåtter i hvert fald.

Baggrund for mit udsagn er den bedste yogamåtte jeg til dags dato har prøvet. Jeg havde ønsket mig den til jul og fik den i gave af min skønne søster – tak sves! Jeg har derfor haft lejlighed til at prøve den godt af her i januar – og den ER fantastisk.

Den hedder Black Mat og er utrolig slidstærk, blød og fast på samme tid, lavet uden grimme materialer og vigtigst af alt – for mig i hvert fald – så er den skridsikker. Det betyder, at jeg ikke glider ud i yogastillingerne og forstrækker muskler og led. Du kan læse mere om den hos yogaudstyr og den fås i både ekstra lang (som jeg har bestilt) eller ekstra bred.

powermat

Hvis jeg skal sætte en finger på noget, så må det være, at den vejer godt til. Det er altså ikke en yogamåtte, man lige tager med på farten, men altså mere bruger til hjemmebrug. Men det var også min hensigt. For som en del af min morgenrutine (jeg elsker i øvrigt rutiner – så længe jeg bare selv har valgt dem!), så har jeg igennem det seneste halve år dyrket 20 minutters yoga (næsten) hver morgen. Det passer mig enormt godt at starte dagen blidt med lidt mig-tid i stedet for at ræse ud af døren på en stærk kop mocca. Som bonus får jeg en mere rolig dag.

Jeg laver lidt forskelligt yoga og får god inspiration fra yoga-apps og youtube, hvor der ligger et hav af videoer. Af førstnævnte, er jeg faldet over en app fra Janet Stone. Ikke at jeg kender hende som yogi, men hendes app er virkelig fin. På app’en kan du vælge forskellige typer af yoga alt efter om du vil opnå fleksibilitet, toning eller bare have en daglig all round workout, som bliver udvikler sig dag for dag jo stærkere/mere fleksibel du bliver. Tilmed kan du sammensætte dit eget program af hendes mange moduler med stillinger!

Og tjek så lige disse skønne billeder fra Eurowoman – mums!yoga1yoga2yoga3 yoga4 yoga5

Næste gang skal I høre mere om en mini-detox, som jeg har kastet mig over med bl.a. oil pulling (olie mundskylning). Jaa det er spændende sager…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s