Så er der håndmadder

Ohj der ryger mange avocadoer indenbords for tiden. Synes de er fantastiske i smag og konsistens. Om det er på en morgenplatte, i ruller, i en chokolademousse eller is eller bare alene. Og det bedste af det hele er, at de indeholder en stor mængde gode fedtsyrer, som nærer din krop og hud! Jeg spiser nok et sted mellem 1 1/2 – 2 om dagen her i sommerperioden.Håndmadder_æg

Her er de brugt i en simpel sommeranretning af håndmadder. Først et stykke ristet nøddebrød smurt med et lag mayonnaise. Toppet med avocado, tomat eller æg, rødløg, spirer og salt og peber. Varier med andet pålæg, hvis du har lyst. Fx grillede asparges eller bare en plain avocado-mad.

Håndmadder1

2 thoughts on “Så er der håndmadder

  1. Pingback: Valnøddebrød uden gluten | felbyen

  2. Pingback: Lækker blød cashewsmør/nøddesmør | felbyen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s