Det økologiske gartneri

I søndags var jeg med min søster og gudsøn på det økologiske gartneri i Taastrup Grennessminde. Helt fantastisk sted, hvor du kan plukke dine egne øko grønsager, klappe dyr og nyde en kop kaffe i den skønne gårdbutik, hvorfra du også kan købe krydderurter og potteplanter.

De har det meste, som du skal bruge i dit basiskøkken: squash (af en hel afsindig størrelse), rødbeder, salater, tomater, agurker, krydderurter, bønner, æbler, hindbær og meget meget mere. Prisen er pr vægt og er virkelig rimelig. Så er det økologisk! Bonus!

Udover at rumme alverdens gode sager arbejder gartneriet også socialøkonomisk med et tæt samarbejde med erhvervslivet. Det er et bo- og uddannelsessted for unge med særlige behov mellem 16 og 30 år. What’s not to like?

Åbningstider: Tirsdag-søndag kl. 10.00-15.00. Sidste åbningsdag i denne sensommer er d. 29. september. Den 30. august afholder de økologisk høstmarked.

Vi lagde ud med at hilse på dyrene til megen begejstring for nevøen! Vi blev overrasket af et vildt tordenvejr, der heldigvis var kortvarigt. I mellemtiden nød vi kaffe, æblemost og hjemmelavet kanelsnegle i caféen. Så stod den på selvpluk. Vi begrænsede os og valgte omhyggeligt vores grønsager ud. Bl.a. en 2,2 kg tung squash! Det kan varmt anbefales at tage en tur derud både med og uden børn. Jeg kommer i hvertfald helt sikkert igen 🙂

IMG_2792

IMG_2818

IMG_2815

IMG_2817

IMG_2816

 

 

One thought on “Det økologiske gartneri

  1. Pingback: Top 5 opskrifter på felbyen | felbyen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s