Det gemmer sig…

Der er BHA (læs hormonforstyrrende stoffer) i kiks, færdigsovs, chips, tyggegummi og meget mere. Måske er det ikke noget nyt – men jeg blev alligevel overrasket. Overrasket fordi nogle fabrikanter bevidst vælger at tilsætte dette grimme stof, der altså florerer på EUs liste over hormonforstyrrende stoffer. 

Så hvad skal du så holde øje med når du læser ned over ingredienslisten – det er E320 eller det mundrette Butylhydroxyanisol. Desværre findes BHA også i mange andre produkter som kosmetik og emballage, hvor det ikke lige fremgår af ingredienslisten.

Når jeg skælder ud på BHA (som jeg også skælder ud på BPA) og de fabrikanter, der tilsætter det, så er det netop fordi det er et bevidst valg fra deres side og hormonforstyrrende stoffer bliver altså kædet sammen med en række uheldige bivirkninger som infertilitet, misdannede kønsorganer, fedme mm. Læs mere i denne artikel og på felbyen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s