Uperfekt perfekt

I dag udkommer Christians Bitz bog “Uperfekt”. Kort og godt en ærlig fortælling om, at selv den sundeste klidguru har skjulte laster. I dette tilfælde rødvin og fredagsslik.

Jeg glæder mig over, at vi langsomt er ved at vende sundhedsskuden fra en fanatisk og for perfektionistisk tilværelse til et mere afbalanceret og realistisk hverdagssyn. Spørgsmålet er så, om det er ved at være en del af det perfekte billede at være lidt uperfekt med de rette laster som rødvin og fredagsslik? Tja bum… Uanset hvad, så er der i hvert fald ikke noget galt i at der kommer mere ærlighed på bordet.

Men, hvis det er ok at spise fredagsslik og drikke rødvin, hvordan forbliver jeg så sund? I mit tilfælde handler det helt basalt om at have en god grundbase af sundhed fx mine morgensmoothies, holde lidt igen med pasta og hvidt brød eller engang imellem at tage en kop the i stedet for kaffe. På den måde ved jeg, at jeg får, hvad jeg skal bruge af grønt, vitaminer, mineraler og fibre og at min krop derfor bedre kan håndtere lidt rødvin, slik eller kager indimellem.

Så til alle jer felbyanere, venner og familie, som måske tror at jeg er perfekt og har rygrad som en stærk mand i cirkus: “Det har jeg IKKE!” I må endelig se Felbyen, som inspiration til at få mere sundhed ind i hverdagen – det betyder ikke at jeg mener at du skal leve på diæt hverdag. Mit råd: Hav din grundbase i orden og nyd så livet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s