Tip: granatæbler på den nemme måde

Elsker du også granatæbler, men gider du ikke besværet med at få de sprøde, velsmagende og nærende kerner ud af skallen – så fortvivl ikke længere! Irma har begået en genistreg og har taget granatæbler hjem på frost – kernerne vel at mærke.

Granatæblet er særligt ved at indeholde olie, der er rigt på punicinsyre, som fremmer hudens naturlige cellefornyelse samt højt indhold af E-vitamin, flavonoider og polyfenoler. Mange af indholdsstofferne virker antioxidativt, dvs. de beskytter hudens celler mod skader fra sol, forurening osv.

Jeg bruger granatæbler i desserter, salater eller smoothies.

IMG_3128

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s