Glutenfri french toast

Jeg er stor fan af morgenmad. Sådan virkelig stor fan! Specielt glæder jeg mig til morgenmad, når jeg har fri og tid til at tilberede noget særligt. Kæresten har det desværre ikke helt på samme måde, så tit bliver det en portion til mig selv.

Forleden – sikkert opstemt at julens søde konfekt – kom jeg i tanke om en gammel klassiker, som også er lidt til den søde side… nemlig french toast. Jeg spiste ofte french toast i mine meget gluten-holdige dage, men har ikke tænkt på det de sidste par år. Altså indtil i forgårs.

Frem kom fluks valnøddebrødet og et par æg. Nu skulle der eksperimenteres med glutenfri french toast. Til min fornøjelse blev det en stor succes. Og jeg er sikker på, at den jævnligt vil lande på mit weekend-morgenbord.

IMG_9408

Det skal du bruge:

4 skiver valnøddebrød

2 æg

2-3 spsk Kokosolie eller smør til stegning

Det gør du:

Pisk æggene godt sammen. Vend skiverne af valnøddebrødet i æggemassen og lad dem ligge og suge rigtig godt – gerne 15-30 min.

Varm en pande og smelt noget kokosolie. Steg brødet på begge sider til det er gyldent. Anret evt. med yacon-sirup (som er et nyt vidunder inden for sukkererstatning), agave sirup, bær eller andet sødt. Hvis du ligger inde med nogle skiver bacon er jeg sikker på, at det vil gøre sig godt til – særligt i morgen dagen efter nytårsaften.

Rigtig godt nytår. Jeg glæder mig til 2015 sammen med jer! 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s