Bonusmateriale fra Umahro

Kender du Umahro? Som han selv skriver, er han en smule autistisk i sin fascination af og viden om krop, kost, biokemi og helbredende mad. Som 18-årig fik han konstateret en kronisk tarmsygdom og fik en masse følgesygdomme. Det kick-startede hans lyst til at undersøge sammenhængen mellem mave/tarmsystemet, vitaminer, mineraler og immunforsvaret.

Lige nu kan du helt særligt få adgang til en masse af hans bonusmateriale i form af foredrag og slides om sundhed, fordøjelse, inflammation, mad og meget mere. Tilmeld dig hans nyhedsbrev på Umahros blog her. Følg også hans youtube-kanal, hvor han uploader korte video-klip.

Umahro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s