Om Felbyen

For et par år siden var jeg parat til at prøve en ny livsstil. Jeg var uoplagt, havde hyppigt hovedpine og migræne, mit humør svingede alt for meget og jeg blev altid træt hen af eftermiddagen. Det skulle være slut.

Øjenåbneren for mig var, at kosten og en sund fordøjelse kan være med til at optimere velvære, sundhed, fertilitet og hudens udseende – og ja det gælder også de linjer, der kommer med alderen. Jeg ændrede derfor min kost i håbet om at kunne balancere krop og sind. Det har virket!

Jeg er ikke uddannet i kost og ernæring, men har en sund interesse for det jeg putter i munden. Det har taget mig lang tid at hitte hovede og hale i gluten- og sukkerfri mad, der skal holde blodsukkeret stabilt; mælkeprodukter eller ej; de gamle og nye kostråd; hvilke varer vi bør indtage økologisk; og om kosttilskud overhovedet er nødvendige; palæo kontra LCHF. Jeg lærer noget nyt hele tiden. Og det vil jeg gerne dele med jer!

Samtidig handler det om at madlavningen i hverdagen skal være nem og overskuelige. Jeg håber, at du finder inspiration her på bloggen. Du er velkommen til at skrive kommentarer til mig. Jeg skal gøre mit bedste for at svare dig. Og følg gerne min blog her via mail, bloglovin eller facebook (brug links til højre på siden).

Kærlig hilsen Felbyen

One thought on “Om Felbyen

 1. Hej Felbyen,

  Jeg kan ikke se nogen direkte mailadresse til dig, så du får lige mit spørgsmål her i kommentarfeltet:

  Vi faldt nemlig over din lækre opskrift på ’Detox smoothie’ inde på din blog i dag. -Virkelig en super flot blog du har med masser af inspiration! 🙂

  På søndag sender vi et nyhedsbrev ud, med temaet ’klar til julefrokosten’, og vi kunne i den forbindelse rigtigt godt tænke os at have din opskrift med som en god og udrensende ’dagen-derpå smoothie’. -Der er pt godt 5000 helseinteresserede modtagere af vores nyhedsbrev.

  Vi vil naturligvis sætte din blog på som kildehenvisning ved opskriften.

  -Det er lidt i 11. time, men vi håber meget at vi kan få din tilladelse senest i morgen, fredag, så vi evt. kan få opskriften med i nyhedsbrevet søndag.

  Vi ser frem til at høre fra dig snarest.

  Med venlig hilsen

  Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s